Handelsbetingelser

Levering sker til adressen angivet i købsaftalen. Som udgangspunkt sender Vi varerne næste hverdag, hvis betalingen er registreret senest kl. 14.00.  Bestilte varer sendes altid samlet. Godehvidevarer.dk tager forbehold for udsolgte varer.

Godehvidevarer.dk estimerer normalt en leveringstid på ordren på 2-4 hverdage, med forbehold for eksterne forhold der ligger udenfor Godehvidevarer.dk indflydelse. Køber vil blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, hvis dette bliver aktuelt. Leverer Godehvidevarer.dk ikke den dato, som på forhånd er oplyst til kunden, er kunden ikke berettiget til at kræve kompensation herfor.

Ved levering af produkter skal køber straks undersøge disse og ved fejl eller mangler reklamere til Godehvidevarer.dk umiddelbart efter.

Som udgangspunkt leveres alle pakker på den ved bestillingen indtastede adresse. Hvis man ikke er hjemme når pakken leveres, vil pakken kunne afhentes på posthus, eller budfirmaet vil tilbyde at aflevere pakken igen. Man skal så kontakte det telefonnummer  transportøren har lagt i ens postkasse.

Hvis en pakke ikke afhentes, typisk indenfor 7 – 14 dage, tilbagesendes pakken. Man er i såfald som køber selv ansvarlig for at dække tilbagesendelsesomkostningerne.

Hvis en pakke ikke kan leveres, fordi man ved bestillingen har indtastet en forkert eller mangelfuld adresse, er man ligeledes selv ansvarlig for at dække tilbagesendelsesomkostningerne.

Godehvidevarer.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre kundens bestilling – herunder navn, adresse, e-mail, telefon nummer og hvilke varedata, der vedrører kunden. For fortsat at kunne yde kundeservice, opbevares denne information i en sikker database hos vores webhostingfirma. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Vi overholder naturligvis loven omkring indsigts- og indsigelsesretten i henhold til persondataloven.

Visse handler via Godehvidevarer.dk vil blive betjent af Tvis køkkener Viborg ApS, beslutning om dette vil blive foretaget af en ansat i Godehvidevarer.dk og kan ikke ændres eller påvirkes af køber.

Alle Udstillingsvarer er prissat efter at køber afhenter i vores butik på Livøvej 23, 8800 Viborg efter nærmere aftale, der kan for merbetaling aftales forsendelser af varen til købers ønsket adresse i Danmark.

Sådan benytter du fortrydelsesretten

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du straks giver godehvidevarer.dk tydelig besked om, at du fortryder, inden de 14 dages fortrydelsesfrist er udløbet. det kan gøres ved at sende en mail til post@godehvidevarer.dk eller via vores kontakt formular du finder her, husk altid at notere dit ordrenummer på enhver henvendelse,  der kan ikke tilbageleveres eller sendes varer retur til butikken uden forudgående aftale med godehvidevarer.dk

Hvis du fortryder et køb af en vare, før varen er leveret til dig, kan du meddele sælgeren, at du alligevel ikke ønsker varen leveret.

Du skal betale returforsendelsen, Det eneste, du skal betale, når du benytter din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage fra varens leverings adresse og til det med sælgeren aftalte retur adresse, medmindre du har aftalt andet. Hvis du nægter at tage i mod varen, når den kommer, kan godehvidevarer.dk opkræve et beløb, hvis dette medføre udgifter, når varen sendes retur. Sælgeren har ret til at se dokumentation for, at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden.

Politik for personoplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Godehvidevarer.dk, skal du rette henvendelse på post@godehvidevarer.dk eller telefon 8610 8086. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.